Integritetspolicy

På Viking Age Clothing är våra besökares integritet en av våra högsta prioriteter. Denna integritetspolicy innehåller information om vilken information vi samlar in och lagrar på Viking Age Clothing’s webshop och hur vi använder den.

Om du har ytterligare frågor eller önskemål om mer information om vår integritetspolicy, tveka inte att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Loggfiler

Viking Age Clothing’s webshop följer standardprocedure vid användning av loggfiler. Dessa filer loggar besökare när de besöker websajter. All datahotellföretag gör detta som del av analys av värdtjänsterna. Den information som loggas inkluderar IP-adresser, browsertyp, Internet Service Provider, datum och tidsstämpel, start/avslutssidor och ibland antal klick. Dessa är inte kopplade till någon personligt identifierbar information. Syftet med att lagra denna information är för att kunna analysera trender, administrera sajten, följa användares rörelser på websajten och samla demografisk information.

Kakor och web beacons

Som de allra flesta websajter använder Viking Age Clothing ”kakor”/cookies. Dessa kakor används för att lagra information som inkluderar besökarnas val och sidor på websajten som besökaren besöker. Informationen används för att optimera användarnas upplevelse genom att skräddarsy våra websidors innehåll utifrån besökarnas browsertyp och/eller annan information.

För mer information om kakor, Om kakor.

Barns personliga information

En annan del vi prioriterar är att skydda barn vid användning av internet. Vi uppmuntrar föräldrar och vårdnadshavare att observera, delta i, och/eller övervaka och guida deras aktivitet på nätet.

Viking Age Clothing’s webshop använder inte medvetet någon personligt identifierbar information från barn under 18 år. Om du tro att ditt barn har delgett någon sådan information på vår websajt, så uppmuntrar vi dig starkt att omedelbart kontakta oss så ska vi göra vårt allra bästa för att genast ta bort sådan information från våra register.

Endast online

Denna integritetspolicy avser endast våra aktiviteter online och gäller för besökare på vår websajt avseende information som de delar och/eller samlar in på Viking Age Clothing’s webshop. Denna poliy är not tillämplig på någon annan information som samlas in utanför nätet eller via andra kanaler än den här websajten.

Samtycke

Genom att använda vår websajt samtycker du härmed till vår integritetspoliy och instämmer med våra villkor.

Kommentarer inaktiverade.