Retur och återbetalning

Tack för att du handlar hos Viking Age Clothing. Om du inte är helt nöjd med ditt inköp så är vi här för att hjälpa till.

Returrätt

Du har rätt att häva och returnera din order inom 14 dagar från det du mottagit varan, utan att ange orsak eller förklaring. Varor som tillverkas på beställning saknar returrätt. Detta gäller t.ex. tillklippta metervaror.

För att ha rätt att returnera en vara måste denna vara oanvänd och i samma skick som då du mottog den och du behöver ha ett kvitto eller annat bevis på inköpet. Du måste skicka tillbaka den oanvända varan inom 14 dagar efter att du informerat oss.

Garanti

Du har rätt till 3 års garanti utan extra kostnad. Om varor du köpt från oss visar sig vara felaktiga eller inte se ut som eller fungera som beskrivet, kommer vi reparera eller ersätta dem utan ersättning eller ge dig en prisnedsättning eller återbetalning. Du måste agera inom en rimilg period efter att du upptäckte felet.

Som en generell regel gäller att du bara kan få en delvis eller hel återbetalning om det inte är möjligt att reparera eller ersätta varan. Du kan kanske inte få en återbetalning om felet är oväsentligt.

Garantiperioden börjar gälla så snart du mottagit varan.

  • Inom 6 månader efter att du mottagit varan behöver du visa oss att varan är felaktig eller inte som beskrivet.
  • Efter 6 månader behöver du också visa att felet fanns då du tog emot vara – t.ex. genom att visa att det beror på dålig kvalitet på det material som använts.

Återbetalning

När vi får tillbaka din vara kommer vi granska den och meddela dig att vi har mottagit din returnerade vara. Vi kommer omedelbart meddela dig om status på din återbetalning när vi granskat varan.

Om din retur godkänns, kommer vi starta en återbetalning på det sätt du ursprungligen betalade oss inom 14 dagar. Du kommer få pengarna inom ett visst antal dagar, beroende på den tredjepart som sköter återbetalningen.

Frakt

Fraktkostnaden till dig inkluderar i din återbetalning, men du är ansvarig för att betala din egen fraktkostnad för att skicka tillbaka varan till oss. Returfrakten återbetalas inte. Om du får en återbetalning kommer kostnaden för returfrakten inte ingå i den.

Kontakta oss

Om du har några frågor om hur du ska returnera din var till oss, kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Kommentarer inaktiverade.